tannlege

Tren deg til en sunnere tannhelse

Tren deg til en sunnere tannhelse

Hvis du er en av dem som ønsker en bedre tannhelse bør du vurdere livstilen din. Dersom du legger om livstilen din både i forhold til kosthold og trening, vil du raskt se resultater på tannhelsen din også. Ved å trene regelmessig vil du motvirke at det danner seg betennelse i munnen.

Du vil også lettere få kontroll over hvilke matvarer som du spiser, for slik å kontrollere at ikke kostholdet påvirker emaljen på tennene dine. Hvilket kosthold du velger i hverdagen kan ha innvirkning på tannkjøttet ditt. Det kan være smart å ikke spise mellommåltider for å unngå at det danner seg plakk på tennene dine.

Dersom du er usikker på hvordan du skal forholde deg til kosthold og trening kan det anbefales å bestille en tannlegetime i Grünerløkka. Du kan med fordel også kontakte en kostholdsekspert som kan gi deg råd om hvilke matvarer som bør inngå i kostholdet ditt. Riktig kosthold i sammenheng med trening vil raskt gi synlige resultater. 

Ivareta tennene dine med god helse

Ved å opprettholde en god helse vil du påvirke kroppen din til å fungere bedre i en hektisk hverdag. Du kan slik se resultater både på hud, hår og tannkjøtt. Det finnes en rekke underliggende sykdommer som kan gjøre at tannhelsen din ikke er like god som den bør være.

Dersom du bruker medisiner vil dette også kunne ha innvirkning på tannhelsen din. Det finnes en rekke symptomer som du bør legge merke til om du opplever endringer i munnen. Det å ha hvite og flotte tenner vil også gi deg økt selvtillit som du gjerne ikke vil være foruten.

Det anbefales at du pusser tennene dine både morgen og kveld gjennom hele livet. Du vil da oppnå synlige resultater i munnen for at tannhelsen din skal være optimal i hverdagen din.