hårtap

Skiftende hårtrender ved bruk av rettetang

Skiftende hårtrender ved bruk av rettetang

Hårtrender skifter raskt etter hvert som motebildet endrer seg. Det er derfor ikke alltid like enkelt å holde seg oppdatert på dagens trender.  Du kan gjerne holde deg oppdatert ved å studere bilder av hårtrender på nett, og i motemagasiner.

Dersom du er en av dem som liker å endre stil kan du komme langt med en rettetang eller krølltang. Det du gjerne ikke vet, er at rettetangen kan benyttes som krølltang. Du behøver derfor ikke å gå til anskaffelse av begge deler. I utgangspunktet behøver du ikke å bruke mer enn bare ti minutter på å frisere håret ved bruk av rettetang.

Du bør også være forsiktig med å bruke for mye styling produkter for å unngå hårtap. Det lønner seg derfor å kure håret ditt ofte for å unngå at håret blir tynt og slitt i tuppene. Du finner mange gode produkter som kan bidra til å gjøre håret ditt sunt og glansfullt i frisørsalongen.

Bruk produkter tilpasset din hårtype

Om du skal bruke en rettetang anbefales det at du først bruker et produkt som beskytter håret ditt mot varme. Du unngår da lettere å skade håret ved å blant annet gjøre det slitt i tuppene. Her kan du velge blant både varmebeskyttende krem og spray. Dette er pleiende produkter som skal beskytte de tynne hårstråene dine.

For å få det beste resultatet bør du også bruke stylingprodukter som gjør at krøllene skal holde seg flotte hele dagen. Det beste resultatet får du om du gradvis finner frem til de produktene og teknikken som gir det beste resultatet.

Hvis du er en av dem som benytter mange produkter daglig, bør du også bruke tid på å pleie håret ditt med en hårkur. Det finnes mange hårkurer i markedet som er utviklet til ulike hårtyper. Du bør derfor undersøke hvilken kur som passer hårtypen din best.