frisør

Profesjonell frisør i Tromsø

Profesjonell frisør i Tromsø

Trenger håret til nytt utseende i form av klipp, farge eller styling? Eller er det kanskje tid til en dybdegående hårpleie? Da kan din frisør hjelpe deg. De kan klare stort sett alle oppgaver med håret for både menn og kvinner. Det gjelder selvfølgelig både klipp, uansett hvilken frisyre du ønsker, samt en lang rekke andre behandlinger. Det kan for eksempel være farge og highlights, hårpleie som kur og Olaplex, extensions, samt behandling av bryn, skjegg og vipper. Det er altså mange muligheter, og du kan alltid ta en snakk med din frisør om hva som er mulig for deg.

Hos Studio 5 finner du en kompetent og profesjonell frisør i Tromsø, der de alltid jobber på å gi deg en komplett frisøropplevelse. Det vil si at du både får et faglig høyt nivå, men også velvære i høyeste standard. Da kan du både få den frisyren du drømmer om, og samtidig få en avslappende og komfortabel opplevelse. Deres frisører har mange forskjellige bakgrunner, og deres erfaring varierer fra mange år til kun kort tid. Derfor kan du både gå en erfaren frisør med utrolig stor viten og erfaring med alle hårtyper, men du kan også velge en nyere som er oppdatert på de nyeste teknikker, behandlinger osv. På den måten kan du alltid finne noe som passer for deg og dine behov.

På deres nettside kan du se en oversikt over mange av de behandlinger som de tilbyr. De tar imot både menn og kvinner i alle aldersgrupper, og ingen oppgave er hverken for stor eller for liten for dem. De gir deg profesjonell veiledning basert på deres viten og kompetanser, slik at du kan bli klokere på styling, frisyre, hårpleie og myemer. Ta en uforpliktende snakk med dem i dag, eller bestill din første tid allerede nå gjennom deres nettside.