tannlege

Passer du godt på tennene dine?

Passer du godt på tennene dine?

Et godt smil forlenger livet, er det noen kloke hodet som sier. I det ligger det mange ting, både at man skal se positivt på livet, og prøve at tenke glede inn i hverdagens trummerum. Noe som selvfølgelig er viktig, men en sunn og smilende sjæl trives best i en sunn og smilende kropp. Det er derfor også viktig å ta vare på både kropp og sjæl. 

Gode rutiner, og sunne vaner, kan være med til å gi kroppen det nødvendige brennstoffet som den skal ha, for å fungere best mulig, det betyr at du skal spise sunt og variert. Samtidig er det selvfølgelig viktig at du får beveget kroppen hver eneste dag. 

En kropp har også bruk for pleie en gang i mellom, det kan være massasje, eller den årlige sunnhets sjekken, hos din egen lege. Men for å virkelig få smilet til å skinne, så har vi også bruk for å ta vare på tennene våre. Det er selvfølgelig også lettere å smile seg igjennom hverdagen, hvis man sørger for å ha så fine tenner som mulig.

Mange kan godt glemme å passe godt på tennene, i en travel hverdag, det er derfor viktig med gode rutiner, også når det kommer til tennene. Du skal selvfølgelig børste tennene, og bruke tanntråd. Utover dette skal tennene forbi en tannlege med jævne mellomrom. Hvis du er en av mange som kanskje har forsømt tennene over den siste tiden, så kan det være en god ide å starte sommeren med et besøk hos tannlegen. 

Du kan booke en Tannlegetime i Grünerløkka, for å få en behagelig opplevelse hos tannlegen. Hos Grünerløkka Tannlegesenter får du nemlig topp kvalifisert tannpleie, og naturligvis også smertefri behandling. Hvis du, som så mange andre, har en tendens til å bekymre deg om det neste tannlegebesøket, så er dette et rigtig godt valg, og et sted hvor du kan både komme og gå, med senkede skuldre. 

For å få en kropp og sjæl i harmoni, er det viktig å sørge for at det er balanse i livet, samt tid til både familie, venner, fritid og arbeid. Også er det viktig å ta vare på hele kroppen, også tennene. De skal tross alt holde igjennom et langt, smilende, liv.