bilbatteri

Kjøp bilbatteri på batterionline

Kjøp bilbatteri på batterionline

Det å bo i Norge innebærer å skulle komme seg gjennom iskalde vintre hvert eneste år. Vintrene er ikke bare kalde, men også skikkelig lange. Og vi nordmenn elsker jo å dra på hytta uansett forhold.

Da vi var på hytta for litt siden kom vi i litt problemer. Vi hadde kikket på et nytt batteri til bilen på batterionline, men ikke fått bestilt noe enda og det burde vi bare absolutt ha gjort. 

For da vi skulle hjem fra hytta ville ikke bilen starte og det var ikke andre mennekser i nærheten, så det der med startkabler virket virkelig langt utenfor rekkevidde. 

Gamle bilbatterier tåler ikke kulde

Det er mange ting man skal tenke på når man kjøper seg bil og en av dem er levetiden til det batteriet som sitter i bilen. Det er alltid viktig, men særlig om vinteren.

For selv nye batterier kan miste opp til 40% av kapasiteten i batterier hvis temperaturene kommer under frysepunktet, men hos gamle biler svikter batteriet oftere enn i nye biler og det å skulle få starthjelp langt inni fjellet funker ikke.

Invester i nytt batteri før det er for sent

Vi fant et nytt batteri til bilen vår på batterionline og fikk det montert av det verkstedet vi bruker. Det var de batteriene de hadde der som verkstedet anbefalte at vi brukte.

Etter å ha hatt behov for starthjelp på hytta var det skikkelig deilig å bare få byttet det gamle batteriet i bilen med det vi hadde kjøpt på batterionline. Bare det å vite at alt er i orden føles liksom som en slags lettelse.

For selv om startkabler sikkert hadde funket fint, så var det jo bare ingen i nærheten. Vi hadde snakket om det en stund, men etter andet skjedde ble vi bare veldig sikre på at det aldri skal skje igjen.