billig parfyme

Finn din personlige duft

Finn din personlige duft

Parfyme er noe som mange av oss bruker, både til hverdag og til festlige anledninger. Men hvordan finner du egentlig den helt riktige duften som passer for deg og din personlighet? Det kan du bli klokere på her.

I reaksjon med huden

En god start er selvfølgelig å teste forskjellige parfymer ved å bruke de på en lapp papir eller lignende. Da kan du få en idé om den er søt, frisk, sensuell eller noe helt annet. Men visste du at duften faktisk utvikler seg på huden din og derfor er annerledes fra person til person?

Det er nemlig forskjellige ting i huden som påvirker hvordan duften utvikler seg. Det er blant annet din kroppstemperatur, fuktighet og hudens struktur. Derfor kan du teste den ved å spraye parfyme et sted på kroppen med mye blodtilførsel, som for eksempel håndledd eller hals. Ikke gni inn parfymen, men bare spray den på lett.

Så velg ut et par dufter som faller i din smak, test de på huden og utvelg din favoritt blant de mange parfymer på markedet. Da kan du finne din helt egen signaturduft som du kan bruke igjen og igjen.

Parfymer med forskjellige uttrykk

I dag finnes det utrolig mange parfymer på markedet for både menn og kvinner, og derfor er det veldig mye å velge mellom. Uttrykkene varierer rett fra de friske sitrus toner til søt blomsterduft eller sterke og sensuelle parfymer med en krydret duft.

Det er helt opp til deg å velge hvilken type duft du best liker, og det kan tilmed være at du vil ha forskjellige parfymer for forskjellige anledninger. For eksempel kan en frisk og lett parfyme være perfekt til hverdag, mens en litt kraftigere og søtere parfyme er opplagt til fest. Velg selv dine favoritter blant det imponerende store utvalget hos https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html