isolering

Et varmt og lunt hjem

Et varmt og lunt hjem

Husene våre har aldri vært bedre isolert

Dagens moderne hus er et vidunder sammenliknet med måten vi levde på før i tiden. I gamle dager var det helt vanlig at toalettet var noe vi fant utendørs, dusjen var ikke eksisterende og vannet måtte hentes fra en brønn før det måtte kokes, for så å til slutt avkjøles. I tillegg var husene ofte kalde og vi hadde ingen annen måte enn peis for å få varmen opp.

Poenget her er at dagens levestandarder er skyhøye satt opp imot slik det var før i tiden. Vi har nå varmt vann i springen, vi har alle dusj innendørs med varmt vann, og hvert eneste hus kommer nå med ett eller flere moderne toaletter. I tillegg kan isolering slik som hos http://www.wacoisolering.no/ hjelpe oss godt med varmen. 

En bedring vi kan være stolte av

Sammenliknet med før i tiden så har vi det nå som plommen i egget. Det er likevel ting og klage over, men disse er som regel veldig små. Det er som oftest snakk om små feil med høyteknologiske produkter. Dette er feil som kan være irriterende, men det er nesten alltid ting som kan fikses ganske fort av produsenten.

I noen få tilfeller oppstår det problemer som er litt mer alvorlige. Et slikt problem er mangelen på isolasjon. Som nevnt så er peis den originale måten å holde varmen på i norske hjem, men i dag har vi sentralvarme systemer og ovner som gjør det lett å holde på varmen. Disse nye systemene fungerer dårlig dersom rommene ikke er isolerte.

Isolering er noe mange ofte ikke tenker så mye over. Det sees av og til på som et luksusproblem som koster mer penger enn hva det er verdt. Dette er en stor misforståelse. Isolering gjør det lettere å holde varmen inne i huset på kalde vinterdager. I Norge er dette et reelt problem. Vi har lange og kalde vintere overalt, men isolering hjelper til med å holde på varmen.