Bor

En virkelig mann har en drill med mange bor

En virkelig mann har en drill med mange bor

Hva er et bor innen verktøy-verdenen?

Bor er et veldig merkelig sett med verktøy å tenke på. De registrerer seg vanligvis ikke i våre daglige tanker, men kommer også i alle former og størrelser og kan bare brukes til veldig spesifikke oppgaver. Et bor er en besettelse for de som bruker dem til daglig for sine levebrød, men registrerer seg ikke på radaren for resten av oss.

Ta skrutrekkere for eksempel. Mange av oss har en verktøykasse liggende i garasjen et sted, men vi tar oss aldri tid til å reflektere over det faktum at det er så mange forskjellige skrutrekkere. Ikke bare er det forskjellige typer skrutrekkerhoder som bare kan passe inn i spesifikke skruehull, men de kommer også i en rekke størrelser med bare centimeter fra hverandre på grunn av den nøyaktige karakteren til komponentene som skrutrekkerne var designet for.

Bor kommer i mange forskjellige varianter

Selv om det virker litt kjedelig for folk flest, gir alt dette perfekt mening for altmuligmann som forstår at hvert verktøy og bore har sine helt unike steder og formål med å sikre at de daglige gjenstandene vi bruker blir opprettholdt og forblir i topp topp stand. Det vi ser på som virkelig kostbare verktøykasser, ser de som viktige kjøp for å kunne takle alle tenkelige situasjoner.

Ikke bare det, men bor kommer også i forskjellige kvaliteter. Avhengig av hvilket materiale som brukes til å lage borkronene, vil borkronene klassifiseres annerledes med tanke på kvalitet, bare på grunn av hvor lenge hvert materiale kan vare. Igjen, for de fleste av oss ser det ut til å gjøre ting unødvendig komplisert, men for altmuligmann gir dette perfekt mening. Dette viser bare hvor lite vi vet om verden rundt oss og hvordan det ville være en god gest å lære om ting utenfor vårt daglige omfang.