tannlege

Bli sommerklar i dag

Bli sommerklar i dag

Våren er kommet, og sommeren banker på døren. Det er derfor på tide å finne sommerklærne frem fra loftet, og pusse støvet av solbrillene. I den forbindelse kan det være du oppdager at klærne som passet så fint sist sommer, kanskje ikke sitter like godt i år? Hvis dette er tilfellet, så har du to valg. Du kan finne løpeskoene frem fra skapet, eller du kan grave ekstra dypt i lommeboken, og investere i noen nye sommerkjoler. 

I år er det oversize kjoler som trender i gatebildet, det kan derfor være du skal kjøpe en av disse. Da er du også sikker på du har en kjole som passer, år etter år?

Mange velger å ta en tur til frisøren, kanskje noen lyse striper vil gi deg det helt riktige sommerlook? Eller skal du bli helt ny, og klippe de lange lokkene av? Noen ganger kan det være deilig med en helt ny frisyre.

Når du er i gang med den stor sommer renoveringen, så kan du like godt bestille en tur til tannlegen. Du vil gjerne kunne matche sommersolen med et strålende smil, og et strålende smil fungerer best med funklende tenner. Bestill en tannlegetime i Grünerløkka i dag, og gjør tennene klar til sommeren. 

For de fleste av oss er et årlig besøk hos tannlegen nok, for at vi skal beholde hvite, sunne tenner igjennom hele livet, men det krever selvfølgelig at vi holder en god tannhygiene i hverdagen. Husk alltid å pusse tennene to ganger om dagen, velg en god tannkrem og bruk tanntråd regelmessig. 

Hvis du kjøper noen gode basisplagg, så kan du friske sommerlokket opp med spreke detaljer. Det siste nye er en mini veske, som står super godt til en oversize mønstret kjole. En flott sommerhatt vil også alltid fungere godt, sammen med et strålende smil, bestående av sunne, hvite tenner.